This is me

20130803-223237.jpg

Välkommen in.

Jag är tjejen som kommer från den lilla vinterstaden i norr med ca 60 000 invånare staden är Östersund men bor just nu i Stockholm. När jag inte bloggar så studerar jag till Tandläkare på Karolinska Institutet. Jag är även aktiv fotbollsdomare på regional nivå och modell som försöker att nå mina mål även om jag till största del är modell för skojs skull. Musik är även en stor del då jag växt upp med den och tagit sånglektioner sedan jag var 13 år. Kan hända att jag plinkar på pianot och skapar lite musik när jag inte har bättre för mig med. Jag älskar skor och delar gärna med mig.

Träning är även en stor del av min vardag eftersom jag har visa krav som jag måste uppfylla för att få döma på den nivå som jag gör! Så det kommer även att finnas lite tränings relaterade inlägg med.

I min blogg kan ni läsa om mitt tråkiga liv, shopping, modellandet och mycket mer. Här kommer ni även hitta bilder som jag tycker är värd att titta lite extra på som jag har hittat. Ja, det finns lite av allt här..

Vill ni att jag ska skriva mer om något speciellt så säg bara till.

2 tankar om “This is me

  1. Hej!
    Jag har lyckats komma in på tandläkarprogrammet på Karolinska nu till hösten, och ser att du pluggar där. Så jag skulle gärna vilja fråga dig lite saker, är det OK? Har du någon mail jag kan nå dig på?
    Tack på förhand!

  2. Hej! Jag läste om hur du kom in på tandläkarprogrammet, och är själv väldigt intresserad av det. Kan man få kontakt med dig för att fråga lite om TAPIL? Skulle vara otroligt tacksam!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s