Dimman


IMG_7866

Vet att jag skulle prata om ångest och lite statistik på det, men orken och tiden har inte funnits att leta fram all fakta så ni får vänta lite på det.

Bilden illustrerar rätt bra hur jag ser på framtiden just nu. Det är som en oviss dimma som jag inte vet hur den kommer se ut eller när den kommer lätta. Ibland kan jag ana något i dunklet, men är det vad jag vill? Tanken finns hos mig alla timmar när jag är vaken och bidrar så klart till den inre oron och rastlöshet jag känner till en viss del. Detta då jag inte känner mig hemma längre i den stad som varit mitt hem i många år innan jag flyttade för att studera. Därför tror jag ofta att i dimman väntar ett nytt äventyr, men vad, när hur är den större frågan.

I veckan kom ett fint ångestpåslag mitt under en undersökning. Jag jobbar på två ställen som Tandläkare, på det ena stället är det fullsmockat i min tidbok fram till jul. Vilket gör att jag ibland får dåligt samvete för vissa patienter som kommer och har sådana behov att de skulle behöva komma alla gånger jag är där (1 gång i veckan). Till saken hör att jag mer och mer känt att jag inte kommer erbjuda mina tjänster där efter jul då min energi inte finns och det är en bit att åka. Så när jag satt där och såg allt som behövde göras kom den, paniken och ångesten. Jag var redo att lägga mig på golvet och be min sköterska plocka ut patienten. Självklart gjorde jag inte detta, jag fortsatte undersökningen och höll allt inne.

Nästa påslag kom på fredagens APT, den ständiga schema diskussionen som är på samtliga möten. Den har pågått sedan jag börja då det befintliga sas upp för 3 år sedan. Det har florerat rykten om nya schemat och rykten är bara rykten, men alla är oroliga att behöva börja jobba på helger.  En sak är säker, kommer de bli helger säger jag upp mig den dagen det står svart på vitt.

 

D.S.
Gick precis igenom bloggen. De senaste åren går rätt fort eftersom jag haft fullt upp med studierna. Men den visar vilka jobbiga år jag haft under studierna. Jag ska försöka att posta lite mer positiva saker med så klart! Jag har bra dagar med.

 

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s