Tejp och klister


PhotoMikaelStrand_MUACarinRudolfsson

Foto: Mikael Strandh Makeup: Carin Rudolfsson Modell: Jag

Då är det dags igen. Jag behöver så mycket tejp och klister som det bara går just nu för att kunna hålla ihop mig själv. Jag skulle även behöva ett års semester från livet med känns det som. Det är för mycket som inte klaffar och gör att jag inte har energi kvar. Jag känner mig otillräcklig för att ta mig i mål just nu. Jag känner mig otillräcklig som person också.

Jag är så pass trött att jag glömmer simpla saker som tid, planerade saker och ja, helt krast har jag glömt bort att äta med någon gång. Jag ber en bön till Gud och hoppas på att jag ska kunna ta mig igenom dessa sista 58 dagar som är kvar och att inte behöva göra någon besviken. Just den delen gör också att allt blir värre tror jag, att jag inte vill göra någon besviken. Jag vill visa att jag klarar av att göra saker men känner mig trots det otillräcklig.

Mitt i mitt skrivande så brast allt även, jag är tom och mår som en urvriden trasig disktrasa efter denna ångest som bara kickade fram. Tårar, andning i ojämn rytm och en kropp som skakar. Min största rädsla är att jag ska bli så dålig som jag var förra julen då all närhet gjorde att jag bröt ihop eller ensamhet.
Att vara öppen om detta tycker jag är en styrka, fler borde tala om hur de mår. Man kan inte må bra hela tiden.

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s