De små stegen Mitt nya liv har börjat så smått. Jag har kapat alla dating sidor som jag hade. Har tagit tag i kosten, gör alltid någon form av träning varje dag. Ser till att vila men även fullt fokus på skolan. Har idag även hämtat min nya sambo som har fyra ben och säger mjau för att få lite sällskap och fylla tomrummet om att vara själv.

Idag är det även 264 dagar till examen och det är 264 dagar som jag måste bo kvar i Sthlm. Efter det kan jag flytta vart jag vill. Jag har inget som håller kvar mig i Sthlm och inget som drar någonstans mer än kärleken till naturen hemma. Och just nu är det precis så jag vill ha det.

För när det kommer till mitt hjärta och att binda mig så har jag lovat mig själv en sak, jag tänker inte bli tillsammans med någon om jag verkligen inte känner de där fjärilarna i magen. Det ska verkligen bubbla. Men det måste även vara någon som visar vad han vill och vågar ta lite initiativ. Sedan finns det så klart lite saker som gör att han skulle hamna på pluslistan men vad spelar det för roll om det verkligen inte klickar först. Och ja, jag tänker inte jaga honom, för han kommer in i livet när han är menad att göra det tillsammans med de där stora leendet och glittrande ögonen som kommer få mig på fall. Tills dess, ja.. Då tänker jag leva livet så bra jag kan och göra det jag känner för. Omge mig av vänner och samla roliga minnen och säga ja till mer i livet!

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s