Långt ifrån bra


Skolan har varit över i en månad, började jobba direkt efter för att få det överstökat. De första dagarna var helt okej. Men efter två veckor på jobbet började jag känna mig stressad igen. Ångetsen i bröstet började bubbla fram. Jag har försökte att sätta det åt sidan för att överleva fram tills sista dagen som var i fredags. Nu har sommarlovet startat på riktigt och jag hoppas på att kunna få stressen att lägga sig. Men det är många faktorer som väger in. Trycket från SvFF att vara löpklar och frisk tills löptestet i början av augusti vilket jag vill men inte vet om jag klarar. Frågar mig själv äve om jag är redo att åka på match och veta att ingen kommer vara nöjd över hur jag dömmer oavsett om jag varit fläckfri. Fotbollens värld, det tycks vara okej att vara otrevlig och nedvärderande mot oss. Det är mitt jobb, jag Bill må bra på mitt jobb inte bli mobbad och lynchad. Sedan de andra stressfaktorerna. Ekonomin (att vara beroende av föräldrarna är inte kul för fem öre, jag är van att klara mig själv och hatar att vara beroende), pressen att hinna träffa vänner och familj, en omtenta som måste klaras, bo hemma när man blir 29 pga av att man är student. Sedan mår min mormor inte alls bra pga av långt gången cancer. Min älskade hund ska avlivas på måndag med. 
Det känns som jag sitter i en evig karusell som inte vill sluta snurra. Om en sak lägger sig så blossar en ny sak upp och jag vet inte hur jag ska hinna med att släcka bränderna. Jag försöker att hålla ihop alla jävla bitar men hur jag än gör så är det någon bit som tycks glida isär trots allt. Vart har mitt inre lugn tagit vägen? Planering skapar även stor stress men även ingen planering alls hur det nu kan gå ihop. Just nu så sitter jag bara här och glider med vissa dagar i hopp att ta mig igenom dagen andra dagar kämpar jag med näbbar och klor för att överleva. Jag behöver en regäl semester från mitt liv. 
Glöm inte att utsidan inte alltid säger hur insidan mår. Och ett litet ord som hur mår du kan göra underverk. 

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s