Trasig förpackning


  

Suttit under kvällen och funderat vilken typ av känsla det är som gnager inom mig. Stress, ångest eller dåligt samvete för plugg eller är det rastlöshet? Efter lite reflekterande och funderande så har jag kommit fram till att den är en kombination av två. Ångest av att sitta själv, vara själv, vara ensam. Jag behöver kärlek och inte från någon tillfällig flirt, jag behöver stabilitet. Någon att få lika mycket som jag ger till. Någon som man komma hem till mig och bara hålla om mig när jag har mina svaga dagar, för då har jag ingen ork att åka till andra. Rastlös för att jag brukar vara i riktig toppform nu inför Bosön som är nästa helg med löptest och regelprovet. Men denna skada som jag kämpar med har gjort mig stillasittande och löpning känns just nu som ett minne blott. 

Jag är helt enkelt en trasig förpackning, och det är inte mycket att ha för stunden.. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s