Tiden


  
Tiden går så sakta men samtidigt så rusar den iväg på något vis med. Ny termin har börjat och T8:as hektiska termin har börjat. Bara i feb. Har vi en tenta i veckan, varav två stora och en dugga som är rätt saftig. Så man känner lite smått panik i kroppen och lite i klassen med. Men nog om det. 

På onsdag åker jag hem för en natt med fam och sedan den årliga Åreresan med skolan. Vi är några som har bokat eget boende och det känns som det här kommer bli tipp topp.. Dock så kommer jag mest troligt inte att få åka varken längdskidor eller utför vilket känns väldigt tråkigt. Men får se det som sparande av pengar, ska gå på relax en dag tänkte jag. Kanske att man kan lura dit någon av mina vänner för lite häng med så jag slipper vara på spa själv och får lite kvalitetstid med dem.. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s