I min bubbla


  

 Denna bubbla av ensamhet och hemlängtan somnar sitter i. Vissa dagar känns den behaglig men många dagar känns den tung, som om luften i bubblan håller på att ta slut. Men jag har tagit ett klokt beslut, jag ska lära mig att leva mer med mig själv. Jag behöver läka för att klara att släppa in nya människor i livet och som det känns nu så kommer det att ta lite tid innan jag törs släppa in någon ny. Men det kommer bli en tuff väg, jag är en social tjej som behöver närhet och särskilt när jag känner mig så ensam. Men nu är det slut på dessa tillfällig förtröstligheter, slut på tröstätandet. Ensam är stark, men ensam blir starkare av att kommaihåg att ventilera med vänner också. 

Och som ni kanske har förstått så kommer det bli mer bloggande i framtiden, detta är mitt bollplank och min ventilation. Jag mår bättre av att få skriva av mig. Så jag kommer göra det i den mån jag kan, men allt kommer nog inte hamna här. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s