Nytt år


  

Då har ett nytt år kommit, nya förhoppningar och många stressar iväg på gymet för de ska börja sitt nya liv. Jag har gymkort men tränar oftast styrkan hemma, har lite svårt med hetsen på gymet samt så tycker jag inte om folk som glor. Dock får jag snällt ta det lugnt i några dagar nu, dragit på mig en förkylning som inte känns allt för rolig om jag ska vara ärlig. Kanske tar ett yoga pass imorgon. De är inte så ansträngande och kanske hjälper till med att kicka igång dagen. 
Annars är det lugnt. Har börjat kika på examensarbeten som ska vara inne i veckan så hoppas vi får OS-hopp det. Var på Bromma blocks och införskaffade ny löparskor men måste kanske byta dem insåg jag när jag kom hem. Håller även på att forska lite inför mina rullskidor jag ska få. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s