Känslomässig bergochdalbana. 


  

Foto : Johan Björklund Modell : Jag 

Har under hösten gått och varit konstant trött och känt att jag inte riktigt vetat om jag skulle klara mig fram till jul med att hålla mig uppe och igång. Men jag är född till att inte ge upp och att bara mata på, haft tanken att snart är det lov och snart är det över i huvudet hela tiden. 

Haft mer eller mindre känslostormar inom mig under hösten med. Gamla saker som bubblat upp och fått mig att frågasätta mig själv och vad jag vill samt beslut jag tagit. Men även har en jätte stor smäll som jag själv inte hade räknat med, en som kom som ett bakhåll. Ett bakhåll om något jag inte hade planerat eller tänkt jag hade tid med. Dock fick jag slicka mina sår tillsammans med de sår jag redan hade innan som fått mig att fundera mycket under hösten. Även arg på mig själv över att jag inte var på min vakt och råkade sänka min mur.

Men i torsdags kom den största smällen, det som jag försökt att undvika och hoppats att jag skulle klara farm till jul. Hålla ut med energi och tjurighet, slutade med tårar på köksgolvet och energi och ork nerkörda i botten. Med en tenta som skulle skrivas på måndag med ett stort krav på att det måste gå bra och med men en känsla av hopplöshet och tomhet. Fick åka till en klasskompis och sova för jag inte klarade av att vara själv. 

Sedan torsdag har jag varit ett riktgt känslovrak. Minsta lilla sak får mig att börja grina. Tankar på framtid, förflutet eller fel ord. Det är nästan så man skulle kunna fundera på om jag skulle ha gravidhormoner men det jag lova att det absolut inte är. Bara min utmattande kropp som vill ha kärlek och vila. Men får snällt nöja mig med familjen kärlek och ett stundande kaos här hemma i Måläng. Dock så skriker den efter lugn och att få ligga och mysa framför en brasa samt få bli ompysslad. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s