Det rullar på


  
Vilken vecka. Igår var det tackmiddag med OF styrelse och för våra engagerade medlemmar. Under denna middag passar även vår ordförande under året på att tacka oss andra som suttit med i styrelsen. I torsdags var jag på Nobel NightCap som är den officiella efterfesten för Nobelmiddagen. Och den upplevelsen kommer jag aldrig glömma. Det var en upplevelse och fest utöver det vanliga, går knappt att beskriva hur det var. Det var olika teman i varje rum, tex djungel i ett rum, undervatten i ett annat och sedan var det Narnia på ett ställe. Bara några av de rum och teman som fanns. 

Annars så rullar det på sakta framåt. 

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s