Mitt hjärta värker, min festman…


  
Tiden i livet är bara till låns. Min festman, min man, mitt allt, min underbara hund. Just nu är denna distans mellan oss så märkbar, om jag bara kunde vara hemma och krama om dig och säga att allt kommer bli bra och att vi kommer att ses igen. Jag hoppas bara att jag ska hinna med och få ta farväl och ge dig all den kärlek som du gett mig under alla år. Få säga ett hejdå till dig min älskling, min enda man och stora kärlek. Blev hemskickad från skolan idag då jag nog inte var så bra att ha hand om barn pat. När hjärnan bara ville tänka på dig. Mitt hjärta värker.. Torsdag som redan kändes långt borta blev plötsligt ännu längre bort.. 

Som med allt i livet så blir det att hantera det med ett träningspass med SIK i löpargången. Klarar inte av att sitta hemma i min ensamhet och tyckasynd om varken mig själv eller dig och önska att jag inte satt här nere i denna skitstad. Du har ju varit min träningskompis så många gånger och blev nästan lite sur om du inte fick följa med på mina pass. Så du får följa med i hjärtat och tanken medans du ligger hemma och kurerar dig även om jag vet att din tid är kommen. 

❤️ Älskar dig min fina festman, mitt hjärta, mitt allt. ❤️

En tanke på “Mitt hjärta värker, min festman…

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s