Inte mitt träningsår….


  
Vet inte vad jag skall säga…. Jag är bara oerhört arg och frustrerad samt besviken.. Är så less på alla dessa skador som ska förstöra för mig. Drog så klart baksidan igen på löpträningen ikväll och den som precis hade börjat kännas okej.. Jag som bara haft träningen kvar för att ta mig genom dagarna här nere i ensamheten och hemlängtan.. Sååå.. Måste hitta något nytt nu för den där motionscykeln de har förvisat mig till nu den kommer göra mig galen… 

Låt det bli torsdag nu! 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s