Trött


  Tror snart att jag är gift med John blund, synd bara att jag aldrig sett min man. För trött är jag nästan 24/7 nu mera. Fick vila ut i helgen som var och det gav mig lite energi men den tycktes inte räcka så långt. Så har nu sovit en timma på soffan och vaknade av att jag frös. Hoppas det inte är någon förkylning på gång. Blir så fasligt jobbigt att plugga när man inte har energi, lika när det kommer till träningen. Men längtar efter måndag och löpträning med SIK. Eller ja, den löpning som går. 

Nästa helg ska jag njuta av sovmorgon för fullt. Ska njuta av att vara ledig med min familj och vara ute i snön. Ska försöka att röra på mig i någon form med, har fortfarande problem med att springa. Frustrerande nog. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s