Snö ❤️


  
Med alla dessa fina bilder som kommer upp både från Åre och Östersund så sitter jag som ett barn och hoppar upp och ner för att få kommer hem nästa helg. Då ska det göras snöänglar och förhoppningsvis bli det en tur på mjösön med långfärdsskridskoran. Ska även bli skönt att få komma hem till familjen och ladda med närhet, är som sagt rätt ensamt här nere. Vakna, frukost, SL, skola, SL, middag, (träna), plugga, sova och upprepa.. Tiden är knapp vissa dagar. 

Idag kände jag även på att jag börjar bli snabb i vissa delar av min beh. och får till dem snyggt. Dock så har jag nog fyllt ca 20 kilformiga defekter nu så kan mitt och fått en bra rutin. Gjorde fyra st. Idag. Det som tar tid är att vänta på läraren nu känner jag. Så idag är jag nöjd, alltid kul när man får beröm. 

Men det var skönt att få sova ut i helgen när jag var till Göteborg och riksstämman. 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s