Passar inte alla! 


  
Jag är fullt medveten om att mitt liv inte passar alla, precis så som andras liv inte passar mig alla gånger. Sedan så är väl mitt lite extra eftersom jag är är en offentlig person och jag finns att beskåda halvt näck lite här och var. Men jag accepterar att vi alla har valt att leva olika och respekterar andras val och förväntar mig att andra gör det samma mot mig. Jag vill även inte att ett jobb ska hindra ett annat, för då har man inte förstått vad jag gör! Tackar för att det ännu inte hänt. 
Men som sagt, vi är alla olika! 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s