Hemlängtan


ottfjället

Det gör ont i mitt hjärta, har sådan hemlängtan så jag vill bara att tiden ska flyga förbi. Var hem för typ 4 veckor sedan och det gjorde inte hemlängtan sämre. Har haft ännu mer hemlängtan sedan jag var hem sist också pga. massa faktorer. Saknar min familj, mina vänner och att få ha en ”normal” vardag. Vad nu normalt är…… Var länge sedan man hade ett ”normalt” liv, men att få komma hem och sätta sig i soffan utan att känna att det finns ett måste. Måste läsa den artikeln eller måste plugga till den kursen. Sedan att få känna att jag har ”tid” att träna, utan att ha dåligt samvete eller vara dundertrött av allt plugg.

Sedan med detta liv så ja, det är ju rätt ensamt. Även om det är riktigt skönt att slippa bry sig om någon annan än sig själv. Jag kan träna, plugga, vara kvar på skolan och hänga med kompisar utan att behöva tänka på att någon annan ska hinna få tid med mig med. Men ja, det finns så klart saker som jag saknar. Typ närhet. Att få komma hem och dela med mig av dagen och krypa upp i en famn när jag haft en jobbig dag.

Men främst, saknar jag familjen, djuren och naturen så det verkligen värker i bröstet.
8 veckor till jul och hemfärd.

En tanke på “Hemlängtan

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s