Sommaren har kommit


11821161_981237545254186_1508560480_n

Tänk att efter att det känts som att sommaren bara har regnat bort så kom solen äntligen fram. Känns ju lite smått konstigt att solen och värmen kommer nu i Augusti men jag tänker inte klaga mer än på att jag inte kan njuta av den då jag sitter inne och tentapluggar för en omtenta som är på måndag. Sedan har jag ägnat några dagar åt att fixa kollopärmen till de nya studenterna här på odontologen som ska på kollo på måndag. Konstigt det där hur man kan bli arg på just saker ibland, hade riktigt het diskussion med skrivaren förra veckan men den är över nu.

I sommar har jag jobbat 4 veckor och umgåtts med familj och vänner. Jag har haft en bra sommar trots regn och rusk. Var till fjällen innan jag åkte ner igen och ska ta mig upp för en längre tur i oktober tänkte jag, gäller att jag får med mig någon också.

Annars då undrar ni säkert!? Jo, livet leker. Känns konstigt att jag bara har två år kvar på skolan innan man är fri och har ett riktigt jobb. Löptestet gick över förväntan trots att jag varit smått skadad i sommar.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s