Längesedan nu.


Tänk vad tiden rusar iväg. Nu var det verkligen länge sedan jag var inne och kolla och skrev lite här. Kort uppdatering.

Har nu sommarlov. Har hela T6 godkänd och det känns skönt att kunna pusta ut. Men jag hade 4 tenor på 17 dagar de sista veckorna så det var stressigt samt vanliga skoldagar och ett styrelsearbete som skulle skötas. Så kan lova er att jag var rätt färdig efter att jag hade gjort min sista dag.

Kroppen bestämde sig för att ta semester efter det så nu har jag varit både förkyld och sjuk i två veckor. Känner mig smått orolig inför st olavs som startar på onsdag men jag hoppas på att återfå lite ork.

Hade en trevlig midsommar med fina vänner med i fredags.

Trevlig sommar.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s