150305 – Bosön med SvFF


Ett mål för mig varje år är att klara mina löptest som jag har två gånger om året för att få döma fotboll. I helgen som var så var den årliga fortbildningen och vi startar med löptestet. Kände mig i topp form inför det och klarade av det galant, hade nog kunnat springa några rundor till. Låg på ca 30-32s per varv 150m (man ska vara inne på 35s). sedan är det vila 50m på 45 s. Försökte även peppa de andra att ta sig runt med, drog ner på farten vid några tillfällen för att försöka att dra med dem samt hade lite munhugg.. På lördagen blev det match mot elitettans domare. Måste säga att bilden på oss Regiondomare är riktigt seriös och snygg. Dock så sticker jag ut med min laxfärgade tröja, lämnade de svarta hemma. 😉 Men det var en underbart rolig helg som vanligt.

Är tillbaka i allvaret med plugg inför tenta i protetik kronor och broar som är i morgon. Känns väl lite si sådär inför den men ska försöka mata in så mycket jag kan i min lilla hjärna.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s