141225 – Jullens timma


Hemma i mitt vackra Jämtland och firar julen med familjen samt njuter av naturen. Att bo på en plats där man bara kan se ut över det vackra landskapet och känna hur energin kommer tillbaka är underbart. Fjällen, skogen och sjön är det som får min själ att sjunga av lycka och ta mig igenom livet. Att sitta nere i Stockholm och inte ha närheten till naturen gör mig nog mer galen än jag trott. Enda nackdelen är att det är så fruktansvärt kallt här hemma, när jag åkte till jobbet i morse så var det -23°C. Igår fick jag bästa julklappen med, farfar kom och firade jul med mig, mamma, mina småbröder och min styvfar. Var väldigt länge sedan jag firade jul med farfar så det värmde att han kom, inga julklappar i världen kan slå det.

Hoppas att alla har en underbart fin julhelg och att ni tar det lugnt med alkoholen ni som firar med barnen. För julen är  barnens högtid.

Puss på er!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s