141205 – Missing


928611_1536647506590201_1450822456_n

Det finns saker som man får sätta åt sidan för att man skall få plugget att rulla på som det ska. En av de sakerna är det som jag har brunnit för under hela mitt liv. Musiken…. Så länge jag kan minnas har jag älskat musik. När jag var liten satt jag vid farmors flygel och spelade kanske inte det finaste låtarna men i mina öron var det musik. När pappa flyttade till Boston skrev jag (tror jag) min första låt. Men mitt första minne av att jag skrev en låt var då, den handlade om att jag ville att pappa skulle komma tillbaka. Sedan har detta bara fortsatt, jag har låtit tankar komma ned på papper och bilda toner. Men sedan att jag inte låtit någon annan att höra detta det är en helt annan sak, förutom när jag skrev en låt till pappa och Lottas bröllop som en present till middagen. Men det är musiken som har varit min terapi i livet. Att spela piano kan jag göra i timmar och helt plötsligt upptäcka att tiden som känts som en timma var fyra. Samma när det kommit till fiolen. Gitarren är jag ju ingen större lirare på, var ganska motsträvig till att börja. Har nog med att pappa är grym på gitarr så sköt på det.

Men att kunna fly till detta nu understudierna sker sällan även om jag känner att behovet finns, största anledningen är att jag saknar ett piano i min lägenhet och gitarren inte faller mig i händerna lika lätt som sagt. Så sjunger väl mer i duschen och köket.

Men idag har jag plockat upp gitarren och tonsatt en gammal text som jag hittade. Det var ren och skär lycka för mig skäl. Ett piano måste införskaffas och gitarren skall fram oftare.

Så musik och löpning det är mina terapier här i livet.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s