141129 – Plugg och träning


10784859_721784637909284_1749128490_n

Som alla andra dagar här så ägnas denna helg åt plugg. Dock lite extra då det är cariologi tenta på måndag fm. Lyckades även ta mig ut på en 6km löprunda för att rensa tankarna lite så det var skönt. Dock mindre roligt att knäna inte riktigt vill jobba med mig när jag känner att det inte är något fel på tryck i benen och kondition. Men jag vet vad som behöver göras så får ju skylla mig själv. Mer tid på fomrollern och massage av musklerna. Är iliotibial trac som inte är som den skall, stel och hård så den drar och orsakar smärta.

Hade en svag förhoppning om att jag skulle kunna slappna av ikväll och släppa plugget men blir nog inget sådant förrän framåt nio känns det som. Mycket som sitter men saker som inte sitter heller. Bara att kämpa på…..

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s