141126 – 22 dagar kvar


10817948_356973314481710_2104714722_n

Ja, julen börjar att närma sig oss kära folket. Och nog ser det ut som att det ska kunna bli jul i mitt hem också detta år. Införskaffat mig en gran, har fått upp julgardiner, julstjärna samt adventsljusstaken. Har det riktigt mysig här hemma nu med julmusik och drar mig för att komma igång och plugga kariologi. Men med tenta på måndag så får man snällt sparka sig i rumpan så man får något gjort idag mer än att börja känna in julkänslan. Kan rekommendera Weeping Willows julskiva Christmas time has come. Den går varm hos mig nu. Bara glöggen som saknas nu.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s