141131 – Mer påtagligt.


10647033_369654823196875_6049505612351034845_n

Vissa dagar och vissa perioder är det mer påtagligt att jag saknar alla där hemma mer än vanligt. Idag är så klart en sådan dag, mitt hjärta bara skriker efter att få komma hem till familjen och mina vänner. Haft en sådan vecka och att sedan alla mina vänner här nere åker bort denna helg och jag är kvar blev lite som toppen på isberget. Vad ska man göra, gå och sätta sig på en bar själv? Mest troligt inte, så gör inte normala människor. Samt min motivation till allt har varit helt borta idag.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s