141001 – My dress


ypibko1388648158535

Detta är den underbara klänning som jag äntligen har fått hem och som jag skall ha i helgen. Var rädd ett tag att den skulle bli fast i Hongkong så jag inte skulle hinna få den till helgen. Den sitter som en smäck så klart med så det gjorde saken bara bättre. Det ända som saknas är ett halsband som inte är för stort. Kommer så klart en bild efter lördagen så ni får se hur fin jag var. 😉 Carin ska fixa håret och sminket på mig söt som hon är men inte helt utan chas. haha..

Imorgon så startar OS (OdontologiskaSpelen) men invigning i Kungsträdgården och sedan utgång. Fredag är det stadsvandring tävling och fest på MF och lördag är det själva tävlingarna som består av olika grenar. Dagen avslutas med galamiddag ute på Winterviken med båt dit.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s