140925 – Mörkret


10706686_508733625896391_1033510698_n

Mörkrets dagar börjar att smyga sig allt närmare oss. Det har gått så otroligt fort nu de senaste dagarna. Nu när jag vaknar är det riktigt mörkt ute, för någon dag sedan så var det ljust på morgonen. Men det känns rätt bra trots att det är lite jobbigare att krypa upp från sängen. Det är nu alla färgexplosioner börjar, och hur fint är inte det?! Det är genom färgerna på hösten som jag hittar min energi. Men så klart ska man komma ihåg att sova med så det är bara att krypa till kojs så man orkar med fm imorgon.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s