140922 – Perspektiv utifrån.


941914_548653541844605_2051665994_n

Photo: Ove Ellemark MakeUp: Johanna Salomonsson

Ni vet.. Ibland fastnar man i tankar som bara är ett ända trassel som man vet inte vart man skall börja nyst för att få upp det. Allt är som ett stort gitter som helt enkelt inte går att bli klok på. Hur mycket man än stirrar sig blind på knuten så går det inte att se lösningen. Sedan kanske man börjar att följa en ända men så visar det sig att man måste börja med en ny. Till slut blir man helt vilsen i djungeln av trassel och snören. Just i den stunden börjar man känns sig vilsen.

Att man kan bli vilsen i sin egen värld är ju riktigt knepigt. Tycker ni inte det?? Ibland skulle jag vara vilja kliva ur min värld, mitt liv och kunna titta på det utifrån och få lite perspektiv. Då kanske vissa saker skulle bli lättare att hitta i trasslet. Och en paus från livet skulle vara bra skönt ibland, erkänn det skulle ni också tycka.

Och ja, jag pratar i gåtor ibland. Men ibland måste man få göra det med, livet blir lite roligare då! 😀

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s