140730 – Godkänd


1530692_1543013929264098_1839049259_n
Då var man godkänd för att få döma i höst. Löptestet är avklarat så nu ska jag börja att fokusera på att ta mig igenom tjejmilen i september. Ska även se till att klara biokemin, har börjat att läsa lite och känner mig bara spyfärdig på den. En riktigt tråkig kurs som jag önskat att jag klarat första gången eller förra hösten på omtentan då jag inte var så långt ifrån. Känner mig inte all peppad att skriva den men bara att bita i det sura äpplet och börja plugga så man fixar det.

2 tankar om “140730 – Godkänd

 1. Hej! Får jag fråga vilka datorer som är populära bland tandläkarstudenter? Jag koller på att köpa ny dator och vill se till att jag har en som funkar bra för utbildningen 🙂 tack!

  • Hej.
   Det gäller att ha en som du själv känner att du är bekväm med. Tror Mac vs. PC i min klass är ca 50/50. Men en 13” är nog lagom stor. Man vill inte släpa på för tunga saker, och en mindre kan bli jobbig om man har arbeten som ska skrivas. Men som sagt, välj en som passar dig bäst.
   Jag själv har en mac. Men det hade jag redan innan jag började med.

   Välkommen till KI. 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s