140725 – Tropisk värme


10549826_488601071275776_1448711356_n

Vem har sagt att bara för att man bor i Jämtland ska det vara kalla vindar och ingen sol på sommaren! Kan säga att det är tropisk hetta och nästan ingen vind så här flyter vi bort men det är skönt att få känna på lite värme. Man får suga åt sig allt man hinner innan den går förlorad och det är höst igen. För snart börjar det ruskiga vädret att göra sig påmind igen och det är dags att klä sig så man inte förfryser.

Ligger hemma och laddar utan sol med massa vatten. För imorgon vill jag vara fräsch, då är det dags att springa lite. Hoppas på att ta mig i mål men med denna hetta kanske det inte blir bästa tiden dock. Sedan blir det lugnt innan det är dags för att fira att man blir ett år äldre med lite vänner på stråket.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s