120719 – Dagen för D


10554100_666708006746069_77372683_nImorgon är det upp till bevis igen. Dags att springa intervaller för glatta livet imorgon. Var och kände på banan med lite intervaller ikväll, det är alltid annat att komma in på löparbanan. Den är mjukare än asfalt så blir lite annan känsla att springa helt klart. Lite orolig över hur värmen som ska vara imorgon kommer att påverka det hela. Om det är för varmt så kommer det bli jobbiga intervaller samt jobbigt att hålla fokus på topp, men det är bara att pressa sig själv för sedan är det över.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s