140718 – Vem är du?


b14bee907b7311e38007123388e24e56_8Vem är du att döma om hur mitt liv skall se ut? Vem är du som tror dig veta allt om alla och vem de är? Har du levt mitt liv? Kämpat för det jag velat och slagits med mobbare sedan första dagen i grundskolan i nio år? Har du hört alla ord som slagit mot min hud om hur ful man kan vara och utfryst för att jag inte vill göra som alla andra? Har du kämpat mot skolan som vägrat hjälpa dig med min dyslexi och nekats till hjälp? Var det du som tog med egen matlåda i 6:an för att slippa äta i matsalen där ingen ville sitta med dig och för att mamma inte skulle märka? Var det dig lärarna aldrig såg som utanför? Döm ingen efter utseende, tal eller tystnad. Du har inte rätt att döma om du inte känner mig. Hört att jag är svår i början osäker men skulle du våga släppa in en annan människa på livet utan att vara säker att du törs det?

Tiden läker alla sår sägs det, vissa saker läker. Men jag kommer alltid känna mig osäker med nya människor. Särskilt med de som är svåra att läsa av som jag inte får något grepp om. Jag har blivit stark och härdad av dessa år av visdom, jag är jag. Om du får lär känna mig så kommer du se en underbar människa som tror på sig själv och en vän för livet. Men jag väljer med omsorg.

Men en sak ska ni ha klart för er.
INGEN kommer kunna trycka ned mig och säga att jag är ful igen, för jag vet att jag är VACKER.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s