140708 – Inspiration


6250-web
Photo: Robert Mosbach Make Up: Carin Rudolfsson
Modeller: Roonie Sazdar & Michaela Backlund

Har helt tappat min inspiration till att skriva nu för tiden. Känns aldrig som jag har tid för att skriva och huvudet är bara tomt. Men jag lever och ska snart njuta av min semester/lov. Har haft några riktigt roliga och lärorika dagar hos en privattandläkare i Östersund och nu är det en veckas plant sättning innan jag får vara helt ledig.

Fick nya bilder för ett tag sedan med. Robert är en sådan duktig fotograf och att få jobba med min kompis Carin som Make up artist är ju inte fy skam med. Roonie var grymt duktig med.

Hoppas att alla ha en riktigt fin sommar.

 

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s