120618 – Tenta och hej igen.


10413022_1457527007818806_1895198831_nNu är sommaren här på riktigt, sista tentan innan sommarlovet är skriven och jag hoppas långt inom mig att det var sista gången som jag såg den kursen.

Så där varmt som det är på bilden är det dock inte här hemma i Östersund som jag befinner mig i nu. Men man måste få önska sig bort ibland när det blåser kalla vindar från fjälllen. Hoppas på bättre väder nästa vecka då jag ska springa i dagarna fyra från norge till sverige men det är en stafett så blir ju inte hela tiden tur va! Annats är jag rätt slut i kropp och knopp efter allt plugg, ska bli riktigt skönt med sommarlov nu. Kanske lite mer aktiv här med.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s