BTS från onsdagen + lite till


925486_733135143416195_38024692_nI onsdags var det parplåtning på schemat. Och kan inte annat än bara le för det gick så bra och bilderna blev bra med så happy me. Just nu har jag inget mer planerat innan jag åker hem för sommarjobb den 5 maj. Har även fått se bilderna från beauty plåtningen som var innan jul, men de får ingen se än då de håller på att sälja in dem för publicering.

Annars så rullar ju livet på som vanligt här. Haft en omtenta denna vecka på teorin i radiologi. Har OSCE (stort kliniskt prov) nu till veckan på torsdag. Så blir till att repetera lite saker från året nu tills på torsdag. Dock väldigt oklart hur det kommer gå till känns det som.

Har annars spenderat min lediga dag med pappa och hans fru. Haft riktigt trevligt. I morgon match i form av AD uppdrag.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s