140426 – SOL


Dagarna bara springer förbi nu för tiden. Känns inte som jag hinner med så mycket annat än att vara i skolan och plugga när jag kommer hem. Solen skiner och det är riktigt skönt väder här i sthlm. Livet på en pinne alltså. Passade på att sola på balkongen på skolan mellan preklin och vux passet i tisdags. Riktigt skönt var det kan jag lova. Känns riktigt konstigt att det är sommarlov på en ca en månad, tiden har gått så fort. Har dock en omtenta på halva oRAD på teoridelen men borde fixa det, låg inte så långt ifrån och inget annat som stör nu denna vecka.

Var hem på påsklovet och njöt av att bara va. Inga måsten, orkar inga sådana saker när jag är ledig. Orkar inte planera så mycket heller då jag är sjukt trött och sliten nu eftersom man inte hinner ta det lugnt mellan tentorna. Men snart är det förhoppningsvis bara 3 år kvar av denna utb.

Haft match premiär i dag med. Är nöjd med min insats och båda lagen spelade fin fotboll. Nu blir det grillning med tjejerna i solen, orkar inte med något allvarligare ikväll. Kroppen verker och jag är trött efter att solen legat på hela matchen..

Hoppas ni har det fint och att livet rullar på gott folk..
Och btw. har fina bilder att visa snart igen! 😀

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s