140408 – Ingen rast och ingen ro…


Hinner göra så mycket mellan varven då jag skriver här, dagarna går ju så sanslöst fort så det är inte klokt. Haft två tentor sedan senast och en ytterligare blir det på fredag i oral radiologi. Så sitter och pluggar för fullt och tittar på föreläsningar jag hittat på youtube från USA. Vad skulle man göra utan den underbara sidan ibland?? Har nu mera fast internet i lägenheten vilket känns alldeles underbart, jag behöver inte längre vänta på att en sida ska ladda eller invänta att det ska gå bra att streama en film! Har träffat faster med familj som var ner, det representerar bilden över stockholm som är tagen längst upp i skatteskrapan i himlen där till. Pluggångesten som är min käraste vän har även den blivit fångad på ett hörn som ni ser. Har även haft två superroliga plåtningar i veckan som var. Ska bli så kul att se resultatet.

Nu åter till PLUGGET!!!!!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s