140305 – värme


20140305-204637.jpg

20140305-203341.jpg

Varmt ute, varmt inne, sjukt varm kropp känns det som. Har bott i soffan under dagen. Läst, tittat serier, pluggat och sovit. Försökt ladda inför i morgon då jag har klinik på fm och patient. Peppa mig själv till att inte bli sjuk, har inte tid att bli sjuk. Men vem har tid att bli sjuk? Har dock tur att jag inte kände av detta i fredags, det hade kunnat kosta mig löptestet. Men som tur va tog jag mig runt 24 intervallryck på 150m vardera på 35s och vila 45s. Nöjd.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s