140227 – lust


37710_451482382641_5959257_n

I morgon gäller det. Dags att se till så man får döma fotboll ytterligare ett år. Det är dags för den årliga fortbildningen på Bosön och det ska bli riktigt kul att få träffa alla.

Känner mig riktigt laddad inför löptestet men kanske mindre laddad för regelprovet. Har inte kunnat träna på det som jag borde då OSOF om dugga varit prio ett som var i tisdags. Haft haft vanlig skola mellan 8-16 nästan alla dagar denna månad och sedan plugg till tentan efter det. Så med lite tur så kanske jag klarar mig precis. OSOF duggan kändes okej, så jag hoppas på bra resultat.
Sedan är jag sjukt taggad för att komma igång med säsongen. Dock inte lika taggad att komma hem och döma i Jämtland i sommar. Känns som jag gjort något fel där hemma eller något för kollegorna hemma verkar vilja ignorera mig. Är det något så kan man ju tycka att man kan säga det då så att man kan rätta till det. Har ingen aning om vad det kan vara heller så känns sjukt trist.

Aja, vad är det att reta upp sig på när solens strålar börjar att värma och det börjar bli riktigt kul på skolan. Man får se det possessiva i livet och skita i de sura citronerna som vill dyka upp.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s