140216 – Make your self beautiful.


f83daada971811e3801112ea6401d844_8Mina ögon har återhämtat sig efter helgen i Husqvarna med släkten och en fin begravning på min älskade gammelfarmor. Har haft en riktigt bra helg med släkt och vänner trots att det har varit en jobbig helg. Men med familj och värme så går allt lättare.

Skulle egentligen ha varit hemma nu, men åkte med farfar, Faster och farbror Eddie redan vid åtta på morgonen så var hemma vid 11.30. Har spenderat dagen med att plugga lite inför dugga 1 osof nästa tisdag.

Fick en jätte fin bli skavs som min gammelfarmor haft med mig, den som är på bilden. Kände för att snygga till mig lite trots att jag bara var hemma idag. Känner man för att vara snygg ska man så klart få vara det, oavsett tillfälle tycker jag.

Är även sjukt sugen på lite fotouppdrag, dock så är det lite tajt om tid för det så jag får vänta spänt på de bilder jag inte fått än istället!

2 tankar om “140216 – Make your self beautiful.

 1. Hej MiBa!
  Tack för alla fina bilder, inlägg, tänkvärda funderingar o kloka ord till oss som vill bli tandläkare! 🙂
  Jag ska söka till tandläkare o hoppas på att jag komme
  Jag har pluggat kemiteknik på kth o vet hur det känns att släpa efter med tentor…
  Du är stark o kämpar vidare, men hur lyckas du hålla humör o motivationen uppe trots bakslag?
  Har du resttentor på kemi, dugga 1 o osof tentan kvar trots att du läser termin 4? Hur löser du det med CSN? När får du tid att plugga till resttentorna samt alla övriga tentor?
  Ta inte mina frågor som kritik, jag vill bara veta ditt upplägg eftersom att jag har ganska kämpigt med min dyslexi, har usel studieteknik o lågt självförtroende tackvare resttentor. Ovanpå allting är det skitjobbigt varje gång någon frågar hur det gick på tentan…vill ju inte stämplas som kursens idiot…
  Hälsningar
  Sara

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s