140210 – PANIK…


panicStår lugnt och lagar mat i köket, fläkten på. Börjar med att göra den kalla äppelsåsen till rårakorna då jag nästan hoppar i taket av ljudet som börjar att skrika i mina öron. Efter några sekunder inser jag att det är mitt brandlarm och springer ut i köket i högsta hugg med handduken för att vifta bort röken. Hjälper inte.. Springer och tar pallen för att nå varnaren, når inte… Rycker tag i det förta bästa jag ser i återvinningshögen med kartonger för att kanske få bättre effekt för att vifta. Börjar att vifta med kartongen ovanför huvudet på tå för att nå bättre. Upptäcker till min förbannelse att det börjar att regna cornflakes smulor på mig och i hela hallen samt in i köket. Vad nu?? Bort med förpackningen och får tag på stolen i köket, ställer mig på den och lyckas hoppa upp och sliter ned varnaren. Resultatet blir att jag får med mig en av pluggarna i taket med, sedan rycker jag ut batteriet. Lättnad…. Dock med massa flingor i hallen, dags att städa!!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s