140209 – A bit lost..


168934_178839765492653_7352385_n

Foto: Benita Pålsson.

Borttappad, förvirrad, vilse, förlegad, föråldras, lat, saknad, tiden springer. Vart ska man börja, allt bara snurra. Allt vävs samman inget är klart utan bara diffust.

Ett, jag blir inte yngre jag blir äldre men jag vill stanna på 25 men snart 27 om ett tag till. Två, jag har tappat min glimt min känsla för mig själv. Tre, jag har tappat min stil – jag har blivit lat och tar på mig vad som faller för dagen (när började det hända?) Fyra, jag hinner inte med. Tiden går för fort, hur ska jag hinna åldras med min kropp när mitt sinne inte hinner med? Fem, plugget är boven i mycket. Sex, ge mig en partykväll med stort P utan bakfylla dagen efter för att jag börjar bli gammal. Det behövs. Sju, vet inte när jag kände mig riktigt sexig sist. eller jo.. Men det händer allt för sällan nu mer. GE MIG… Åtta, mitt liv krockar…. Vill både vara den snygga hemmafrun men samtidigt den unga sexiga partypinglan. Nio, Vill vara karriärskvinnan med ST-utbildning i framtiden OCH ha en stor familj…. HUR? Tio, hur gör man för att inte glömma sig själv? Elva, tomt och ensamt ofta. (inta alltid)

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s