140204 – Underbara vänner


I helgen som var, var jag upp till Ljusdal för att fira en av mina underbara vänner som fyllde år. Alla tjejerna samlades hos Vonca för att göra hela hennes vardagsrum till hotellrum och för att umgås alla tillsammans och ha kul. Det var en av mina bästa helger på länge, att få umgås med sanna vänner och prata om allt som hänt och inte hänt. Det är även skönt att vara bland folk som man känt länge och vet att man kan lite på, inget tjafs, inget skitsnack bakom varandras ryggar, inga himlande ögon och ingen som inte lyssnar. Även att de problem som uppstår reds ut så det inte ligger och gror! Det är mina underbara vänner.

Vonca bjöd på underbar mat och värme. Först fixade vi oss sedan blev det middag med trerätters och lite för party innan vi tog bussen till Hudiksvall för utgång. Haha.. Vi fick bussen att stanna på vägen mot Hudiksvall för att vi skulle kunna kissa vid vägkanten. Det kan ju bara vara något som händer uppe i norr!

Nä, sammanfattningsvis så var det en välbehövlig helg från Stockholm. Längtar redan efter mina fina tjejer och ja så klart efter er andra finna vänner där hemma som jag inte träffat på länge.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s