140108 – Första inlägget 2014


c370ecb8785011e3930b12a8405163f1_8Hallå i stugan. Jag har inte varit så aktiv här som jag brukar, detta beror på att jag inte haft någon bra dator sedan i oktober. Men idag så kom äntligen min nya Mac med leverans hem till dörren! Så nu ska jag försöka att vara mer aktiv.

Jag ber även om ursäkt för att jag inte har svarat på era kommentarer som ni skrivit, men jag  har av någon konstig anledning inte kunnat se dem genom appen på telefonen så det ber jag om ursäkt för. Ser att folk har börjat fråga om TAPIL igen vilket är rolig. Jag kommer att besvara er så fort jag kan men efter den 17 januari då jag haft omtentan i farmakologi.

Hoppas annars att allt är bra med er! :

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s