131203 – Lycka


bba8f32e5c3811e3b7650e1e7e7c6e3f_8Lycka för mig är att vara frisk och ta hand om min kropp blandbannat. Jag laddar mina batterier genom träningen och att vara aktiv är något som jag aldrig vill komma ifrån. Lite jobbigt är det att jag inte har fått in någon bra rutin för träningen än som passar med skolan. Men måste försöka lösa det.

Har idag kört ett intervallpass på 35 min och styrka ben, mage och armar. Ska dela upp det bättre när jag får in en bättre rutin. Men det var så skönt att vara på gymmet utan att känna stress så blev ca 2 timmar. Och att mina magrutor börjar sitta där de ska gör inte alls saken sämre!

Nu blir det lite plugg inför morgondagens föreläsning.

2 tankar om “131203 – Lycka

  1. Hej!

    Jag har läst igenom din resa från TAPIL till tandläkarprogrammet – Grattis!
    Detta är min dröm också! 🙂 Därför har jag några frågor nu: Jag undrar vad du läste för program på gymnasiet, i och med att du fick komplettera dina betyg för att söka till programmet? Jag sitter i samma sits och kämpar mig igenom dessa ämnen just i detta nu. Jag gick själv en samhällsvetenskaplig linje… Får man fråga vad du fick i högskolepoäng för att bli antagen till TAPIL? Jag vill detta så himla mycket, men vissa dagar känns allting så himla hopplöst….

    Väldigt tacksam för svar!
    / Gime

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s