121125 – Bitande


20131125-083356.jpg

Nu börjar det allt kännas som att kylan här i Stockholm sakta börjat att ta sitt grepp om staden. Vist det är inga minus tio som jag vet att det har varit hemma, men här är det en helt annan kyla än hemma. Det är en rå kyla som går genom de klädlager som man dragit på sig och sätter sig lååååångt in!

Hade tenta i oralpatologi i fredags som kändes bra. Vi har farmakologi tenta på onsdag som jag inte alls ser fram emot! Känns som den och jag kommer att ses igen den 19 januari sorgligt nog! Innan jul har vi sista tentan för terminen i allmän medicin, längtar mer till den.

Jo, bilden ovan visar min vinst från tandläkarmässan. Ett presentkort på liveit.se.

Och så håller jag tummarna för er i T1 som skriver eran första tenta för terminen i kemi.

En tanke på “121125 – Bitande

  1. Hej Michaela! Jag heter Erika och bor i Östersund. Jag har läst din blogg en tid och jag kommer att göra tapil nu i vår. Jag har redan börjat fundera på levnadsbeskrivningen men är lite osäker på vad jag ska skriva och inte. Om du har tid, skulle du kunna berätta lite om vad du skrev och vad du valde att inte skriva? Mejla mig gärna svaren. Tack så mycket!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s