131113 – Dags för print


Micaela_-_Hair_I_am_03c_WebEfter många år så har jag äntligen tagit tag i att skriva ut lite bilder från då och nu. Men har börjat med två bilder för att kolla hur det blir eller om jag vill byta företag som skriver ut. Men känner att jag måste terra lite fotografer för att få rätt format för utskrift då några har varit lite lata på den fronten.

Hittade en gammal bild som jag valt att skriva ut den som ses i inlägget. Hoppas att kvalitén blir bra då formatet inte var så stort de borde ha varit.

Annars har jag ägnat dagen till plugg. Och funderat lite på hur jag ska ha håret på sittningen på fredag, vill ha något snyggt, busigt enkelt. 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s