131103 – Måläng


Hemma hos familjen och mår gott! Så skönt att vara hemma och bara mysa runt. Har saknat familjen och alla andra så jag känner riktigt att batterierna laddas för att klara av att vara nere i sthlm fram till jul. Igår var jag, Stefan och två kompisar ned till mjösjön och grillade. Hundarna var med också och de var helt slut efter promenaden och allt bus under dagen sedan. Hade en mycket lugn utekväll med fina vänner igår med.

Har idag bara varit lat och myst runt, men det är väl dags att börja ta tag i plugget igen så man inte glömmer bort allt för mycket. Vill ju inte att det fina flowet man fått in nu under hösten ska rubbas. Vill ha en prickfri höst/vinter… Dock så går tiden alldeles för fort för på onsdag bär det av ned till storstaden igen. *suck* Kan man plugga på distans?

Dock så finns det stor risk att jag får åka ned utan min dator till stora staden. Lämnade in den för koll i torsdags och får domen på den i morgon. Om den bara är att skrota eller om de kan laga den, men då är frågan hur bra den kommer bli efter. Nä, folksam är inte min favo nu..

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s