131030 – Återhämtad


2c2147ba402211e3990022000aeb0f0c_8Lördagen är över sedan länge och onsdagen går mot sitt slut. I stockholm finns alltid ett gå ut på om man vill särskilt en lillördag som denna. Men måste återgå till lördagen och säga att jag hade en sådan sjukt rolig och underbar lördag med alla mina vänner. Middag för att fira Marie hemma hos henna innan vi drog vidare för en sjuk kväll på MF som var smått galen och slutade lite olika för alla i vanlig ordning när man är på MF. Men vi pinglor är bra på att festa måste jag säga!

Det var väl det rolig, annars har jag varit förkyld. Hemma i går och tvingade mig till skolan i måndags och idag. Men restuppgifter vill man INTE ha! Idag har jag styrt upp i oredan här hemma så jag kan åka hem till Jämtland med gott samvete. Det är dammsugit, damma, skurat, diskat och plockat. Väskan står packad och i morgon vid den här tiden är jag förhoppningsvis framme om ingen försening med flyget sker! LYCKA…… Hem och va med familjen och få lite saker på plats. Det ska bli så skönt kan jag lova.. Och inte att glömma, jag ska få träffa mina underbara vänner!

JOOOOOO… Ännu en tenta är klarad. 2 av 5 innan jul färdiga… Gissa om det känns skönt!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s