131021 – Inspark / utspark


2720ea44396111e3b39722000aeb4586_8 4b798f18391611e3a9b322000a9e5afc_8I lördags var det sittning på porslinsfabriken för T1, T3 och T5. Temat var djur och jag var fågel, dock hade jag ingen deffinition på vilken fågel jag var men fick höra black swan och struts. Hade en riktigt rolig kväll och måste nog skryta och säga att vårat spex var helt klart bäst!

Igår blev det mycket gjort. Försökte mig på att försöka baka i min gasugn igen och det gick bra men de blev blekt men det kan jag ta. bara det jäser! 😉 Så blev myffins och fröknäcke på majsmjöl. Sedan hann jag med den sväng på plantagen för inköp av entréväxt till föreningen och plantering av den. Avslutade kvällen med Veridi konsert i Gustav Vasas kyrka, riktigt maffigt!

Jo, blir bortskämd av hjärtat med. Maten står på bordet varje dag jag kommer hem. 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s